tiistai 3. syyskuuta 2013

Uusia, ihania pul-kankaita

Päivitys 5.9.2013: Dino-pul meni jo kokonaisuudessaan, yritän saada lisää kangasta lokakuun lopulla! Kysyntä yllätti totaalisesti ja positiivisesti, kiitoksia siitä! :)

Kotimaassa on tarjolla monenlaisia pul-kuoseja, tosin hetkeen ei ole tainnut näkyä uusia. Olen yrittänyt aina etsiä kankaita, joita olisi vähän vähemmän liikkeellä, tosin aina jossain vaiheessa yleensä käy niin, että harvinaisemmatkin kankaat rantautuvat isommalla volyymilla tänne pohjolan perämetsiin. Loppujen lopuksi ei maailmallakaan niin kauhesti ole uusia tai erilaisia kuoseja tarjolla, mutta aina välillä tulee jotain kivaa vastaan :) Näitä kankaita olisi tuossa hyllyssä ompelua odottamassa, suurta määrää ei ole yhtäkään näistä, mutta muutaman vaipan verran kuitenkin. Teen siis vaippoja myös tilauksesta, joten jos joku näistä kuoseista tuntuu omalta, niin kannattaa ottaa yhteyttä joko tätä kautta tai facebookin kautta.
Kaikki ovat ohutta ja taipuisaa 1-mil pulia, merirosvokuosia on ollut aiemminkin, mutta se loppui aika nopeasti, eikä ihme, ihanaahan tuo on. Nyt sitä on hieman reilummin, kuin aikaisemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti