sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syvänsävyisiä veloureita

Velour on yksi lempimateriaaleistani. Pinta on pehmeä pesusta toiseen ja jotenkin kangas vain kutsuu hypistelemään. Ja vaatteissa se on ehdottoman mukavan tuntuista! Yksiväriset velourit ovat ihania, mutta nämä Ruotsista ostamani kuviolliset ovat jotain....aivan ainutlaatuista! Kun kankaat vihdoin saapuivat, en meinannut malttaa olla repimättä säkkiä auki, ja kun sain kankaat esiin, ne osoittautuivat vielä ihanammiksi, kuin osasin edes odottaa.Pikainen saumurointi kaikille ja pesuun, ja sitten töihin! Osa kankaista pääsi ulkopinnaksi tilaustöinä tekemiini sisävaippoihin, ja tässä muutama valmis vaipatin. Näillä siis kaikilla jo omistaja :)


Tästä oranssinkeltaisen ja violetin yhdistelmästä tulee mukavan syksyinen olo, väri on syvä ja kaunis kuin kurpitsassa. Ruskea joustofrotee sopii kankaaseen kuin nenä päähän.
Ja tämä sydänvelour on niiiiiiin herkullinen, kesäisen mansikkainen, hehkuva punainen. Vaaleanpunaisen joustofroteen kanssa yhdistelmä on kuin karkki!

Ja tämä limen ja violetin liitto on....upea. Kuin syksyinen omenasato, kauniit, voimakkaat värit, tämä kangas huutaa päästä myös pienen tytön pitkähihaiseksi paidaksi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti